Waterschade melden

Aannemersbedrijf voor diverse projectenEen netwerk van specialisten staat voor u klaar

RvL Totaalbouw werkt niet alleen als renovatiespecialist, maar is ook de aangewezen betrouwbare partner als het gaat om ondersteuning bij grotere projecten. We zijn werkzaam als aannemer bij nieuwbouw en aanbouw projecten en verbouwingen. Met 12 jaar ervaring en groot netwerk van specialisten kunnen we altijd de juiste vakmensen voor u inschakelen.

Een bouwexpert verdient zich altijd terug

Wat doet een aannemer voor u?

Een aannemer is verantwoordelijk voor het beheer en de uitvoering van een bouwproject. Als u wilt verbouwen of een nieuwbouwwoning op het oog hebt, dan kan de aannemer u helpen bij het realiseren van uw plannen. Wij helpen u met het aanvragen van de vergunningen, het inschakelen van de onderaannemers, het bewaken van het budget en het monitoren van de planning. RvL Totaalbouw is ook een belangrijke schakel tussen u en de architect. Wij zorgen ervoor dat uw wensen worden vertaald naar concrete resultaten. Kortom, voor een succesvol bouwproject is een aannemer een onmisbare speler.

Van de aanleg van een stopcontact tot een volledige aanbouw aan uw huis

RvL Totaalbouw hecht waarde aan elk eindresultaat. We zijn dan ook altijd eerlijk in ons advies. Wanneer wij denken dat u kunt volstaan met een relatief eenvoudige – en dus vaak budgetvriendelijke – renovatie in plaats van nieuwbouw, dan geven we dat altijd aan. We halen hier net zoveel werkplezier en trots uit. Wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook.

Wij kunnen uw verbouwing nog altijd binnen een redelijke tijd planneN

Geen lange wachttijden, wel flexibiliteit

RvL Totaalbouw werkt met een planning die altijd ruimte laat voor nieuwe projecten. Zo zijn er bij ons geen lange wachttijden. We streven ernaar om iedereen op een redelijke termijn in te kunnen plannen. Omdat we flexibel zijn in onze teams kunnen we altijd de juiste vakmensen voor uw klus inplannen. Zo hoeft u niet eindeloos op uw nieuwe droomkeuken of overkapping te wachten. Mochten we u onverhoopt toch wat langer moeten laten wachten, dan laten we u dat tijdig en eerlijk weten. We overleggen dan met u of er alternatieven zijn.

Elektraplan en leidingadvie

RvL Totaalbouw heeft zijn oorsprong in de elektra en installaties. We zijn daarom erg trots op onze installaties van hoge kwaliteit. We geven u graag advies over uw elektrische installatie en maken samen met u een plan waar u ook in de toekomst mee vooruit kunt.

Een netwerk van specialisten

De bouw is erg veranderd in de afgelopen decennia. Zo werken wij, naast met onze eigen werknemers, ook met een flexibele schil. Zo zijn we altijd in staat om de juiste vakmensen op de juiste plaats en tijd in te plannen. Daarom kunnen we u helpen zonder lange wachttijd. We bekijken met u de werkzaamheden en zoeken hier een passend team bij.

RvL Totaalbouw zorgt voor het complete project, van A tot Z

RvL Totaalbouw - Constructie
Constructie
RvL Totaalbouw - Installatie
Installatie
RvL Totaalbouw - Elektra
Elektra
RvL Totaalbouw - Afwerking
Afwerking
Of u nu een nieuwe badkamer of keuken wilt of een volledige renovatie van uw pand, RvL Totaalbouw is uw betrouwbare partner. Ons team heeft jarenlange ervaring en helpt u bij het complete project, van start tot finish.

Voor ons staat flexibiliteit en gemak voor onze klanten bovenaan onze lijst met prioriteiten. We werken altijd op afspraak, zodat u zelf kunt bepalen wanneer het u het beste uitkomt om de werkzaamheden te laten plaatsvinden. Met een advies op maat helpen we u met het maken van de juiste keuzes, zodat u altijd tevreden bent met het eindresultaat. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Badkamer renoveren?

Nieuwe badkamer laten plaatsen

Een badkamer renovatie is een effectieve manier om uw woning op te frissen en te moderniseren. Door het vervangen van oude vloertegels, het installeren van een nieuwe douche of het toevoegen van nieuwe kranen kunt u uw badkamer transformeren tot een luxe ruimte. Bovendien draagt een badkamer renovatie ook bij aan het verlagen van uw energieverbruik, bijvoorbeeld met waterbesparende kranen. Als u overweegt om uw badkamer te renoveren, dan zorgen wij er als professional voor dat het werk op tijd wordt gerealiseerd, zodat eventuele andere werkzaamheden niet hoeven te worden uitgesteld. U mag rekenen op onze kundigheid.
RvL Totaalbouw - Constructie
Constructie
RvL Totaalbouw - Installatie
Installatie
RvL Totaalbouw - Elektra
Elektra
RvL Totaalbouw - Afwerking
Afwerking
RVL Totaalbouw - Badkamerrenovatie
RVL Totaalbouw - Badkamer renovatie

Bel meteen voor een 
offerte op maat!
Of plan vrijblijvend een afspraak in en ontdek alle mogelijkheden

Keuken renovatie

Nieuwe keuken laten plaatsen

Geen geld voor een nieuwe keuken maar wel toe aan een nieuwe, frisse look? Een keuken renovatie zorgt voor een grote verbetering en waardevermeerdering, niet alleen voor uw woning maar ook voor uw eigen woongenot. Door het aanpassen van de lay-out, het vervangen van oude apparatuur en het toevoegen van nieuwe kasten en werkbladen kunt u uw keuken transformeren tot een moderne en extra functionele ruimte. Daarnaast zorgen de juiste toepassingen ook voor een duurzamer huis, bijvoorbeeld wanneer u kiest voor koken op inductie. Toe aan een keuken renovatie? Wij vertellen u graag welke oplossing op maat we u kunnen bieden.
RvL Totaalbouw - Constructie
Constructie
RvL Totaalbouw - Installatie
Installatie
RvL Totaalbouw - Elektra
Elektra
RvL Totaalbouw - Afwerking
Afwerking
RVL Totaalbouw - Keuken renovatie
RVL Totaalbouw - Keuken renovatie

Redenen genoeg om voor betrouwbaarheid te kiezen

Waarom RvL Totaalbouw

15 jaar ervaring

RvL Totaalbouw is met 15 jaar ervaring een kundige en gevestigde partij om uw bouwproject mee op te pakken. Ons vakkundige team staat altijd voor u klaar. We denken met u mee en waar nodig kijken we naar geschikte alternatieven of oplossingen. We hebben ruime ervaring in badkamer- en keukenrenovaties, nieuwbouw, verbouwingen en aanbouwen.

Expert in elektrische installaties

Vanuit onze oorsprong als elektro installateurs zijn we gespecialiseerd in het aanleggen van elektrische installaties. Van een groep plaatsen in de meterkast tot aan complexe installaties voor grote gebouwen of complexen. We zijn trots op onze gestructureerde en nette installaties. Niet alleen omdat het er netjes uitziet, maar ook omdat het nu én later altijd overzichtelijk en goed uit te breiden is. Al onze installaties voldoen aan de benodigde eisen. Naast het aanleggen van installaties doen we ook de volgende keuringen:

  • NEN 1010/NEN 3140
  • SCOPE 8
  • SCOPE 10

Volledig project management

Wij bieden u een complete oplossing voor het efficiënt plannen, uitvoeren en beheren van projecten. Onze methodes en tools helpen om doelen te bepalen, de benodigde middelen te realiseren en een tijdschema op te stellen. Ons doel is om projecten op tijd, binnen budget en volgens specificaties af te ronden.

Een tevreden klant is de beste reclame voor ons bedrijf

Wat zeggen onze klanten?

RvL Totaalbouw
5.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen
powered by Google
Vivianne HaestVivianne Haest
18:05 19 Jul 23
Raymon is een betrokken en fijn persoon, hij denkt met zijn team 100% met je mee en kijkt vooruit.
js_loader
chevron-downcross-circle