Waterschade melden

BadkamerrenovatieOf een nieuwe badkamer plaatsen?

Een nieuwe badkamer laten plaatsen is een grote klus, maar het resultaat is het altijd waard. Voordat u begint, is het belangrijk om een gedegen plan te maken om te bepalen wat mogelijk is binnen uw budget. RvL Totaalbouw bespreekt graag met u wat uw plannen zijn om te kijken naar de mogelijkheden. Zorg ervoor dat u voldoende tijd reserveert voor het project, aangezien het enige tijd kan duren voordat alles is afgerond.

Is een ‘oude’ badkamer nog te renoveren?

Badkamerrenovatie

Onze ervaren teamleden hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze uw badkamer moeten transformeren tot een moderne, comfortabele en functionele ruimte. Wij begrijpen dat elke badkamer uniek is en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen en diensten aan. Van het eerste ontwerp tot de laatste afwerking, wij zorgen ervoor dat alles perfect op elkaar aansluit en aan uw verwachtingen voldoet. Bovendien gebruiken wij uitsluitend de beste materialen en technieken om te zorgen voor een duurzame en efficiënte renovatie.

Hoe is de staat van uw badkamer achter de schermen?

Een badkamer is een natte ruimte. Daarom is het belangrijk om een beeld te krijgen van de staat van uw badkamer ‘achter de schermen’ voordat we een nieuw plan kunnen maken. Hoe zijn de leidingen? Wat is de staat van koppelingen en afvoeren? Wat is de invloed van het vocht op de elektrische installatie? Het is lastig om hier zelf een inschatting van te maken, omdat leidingen en bedrading vaak goed weggewerkt zit. RvL Totaalbouw beschikt over de juiste apparatuur om dit voor u te onderzoeken.

Offerte aanvragen

Een nieuwe badkamer is een geweldige toevoeging aan uw huis. Voor u dit project aangaat, wilt u natuurlijk weten waar u aan toe bent wat betreft de kosten. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier en wij komen bij u terug met een passende offerte*.

*We nemen eerst contact met u op om uw wensen en de details van de opdracht met u door te nemen

Badkamermontage voor bedrijven en voor particulieren

Nieuwe badkamer plaatsen

RvL Totaalbouw plaatst nieuwe badkamers en renoveert badkamers. We zorgen er samen voor dat uw nieuwe badkamer helemaal naar wens wordt. Wij werken voor zowel particulieren als winkelketens. Onze professionele medewerkers zorgen ervoor dat de installatie van uw badkamer professioneel en vlekkeloos verloopt.

Leidingadvies en elektraplan

Het is cruciaal dat de leidingen en elektra in uw badkamer kundig worden aangelegd. Gebeurt dit niet, dan kan dit grote, nadelige gevolgen hebben. Niemand zit te wachten op gevaarlijke situaties of een lekkage. Laat daarom altijd een leidingadvies en elektraplan opstellen door een professioneel bedrijf. Zo weet u zeker dat alles veilig en volgens de regels aangelegd wordt.

Integratie van de nieuwste technieken

Nieuwe technieken en domotica zijn onmisbaar voor een moderne badkamer. Denk aan slimme apparaten die u via een app kunt bedienen, zoals infrarood panelen, luidsprekers, verlichting of het uitschakelen van de kraan als u hem vergeet dicht te draaien. Dit soort technieken zijn een meerwaarde voor uw dagelijks leven en zorgen voor minder verspilling.

RvL Totaalbouw verzorgt de totale installatie

RvL Totaalbouw - Constructie
Constructie
RvL Totaalbouw - Installatie
Installatie
RvL Totaalbouw - Elektra
Elektra
RvL Totaalbouw - Afwerking
Afwerking
Als u op zoek bent naar professionele hulp bij het installeren van uw nieuwe badkamer, dan is RvL Totaalbouw uw betrouwbare partner. Wij hebben 12 jaar ervaring met het aanvliegen van bouwprojecten, of dit nu een klein of een complex project is. We verzorgen niet alleen de installatie van uw badkamer, maar ook van alle bijkomende apparatuur.

Omdat wij altijd op afspraak werken, kunt u zelf bepalen wanneer het u het beste uitkomt om de installatie te laten plaatsvinden. Contacteer ons voor een oplossing op maat of voor het bespreken van de mogelijkheden.

Enkele voorbeelden

Badkamerrenovaties voor en na

Bel meteen voor een 
offerte op maat!
Of plan vrijblijvend een afspraak in en ontdek alle mogelijkheden

Badkamer renoveren?

Nieuwe badkamer laten plaatsen

Een badkamer renovatie is een effectieve manier om uw woning op te frissen en te moderniseren. Door het vervangen van oude vloertegels, het installeren van een nieuwe douche of het toevoegen van nieuwe kranen kunt u uw badkamer transformeren tot een luxe ruimte. Bovendien draagt een badkamer renovatie ook bij aan het verlagen van uw energieverbruik, bijvoorbeeld met waterbesparende kranen. Als u overweegt om uw badkamer te renoveren, dan zorgen wij er als professional voor dat het werk op tijd wordt gerealiseerd, zodat eventuele andere werkzaamheden niet hoeven te worden uitgesteld. U mag rekenen op onze kundigheid.
RvL Totaalbouw - Constructie
Constructie
RvL Totaalbouw - Installatie
Installatie
RvL Totaalbouw - Elektra
Elektra
RvL Totaalbouw - Afwerking
Afwerking
RVL Totaalbouw - Badkamerrenovatie
RVL Totaalbouw - Badkamer renovatie

Redenen genoeg om voor betrouwbaarheid te kiezen

Waarom RvL Totaalbouw

15 jaar ervaring

RvL Totaalbouw is met 15 jaar ervaring een kundige en gevestigde partij om uw bouwproject mee op te pakken. Ons vakkundige team staat altijd voor u klaar. We denken met u mee en waar nodig kijken we naar geschikte alternatieven of oplossingen. We hebben ruime ervaring in badkamer- en keukenrenovaties, nieuwbouw, verbouwingen en aanbouwen.

Expert in elektrische installaties

Vanuit onze oorsprong als elektro installateurs zijn we gespecialiseerd in het aanleggen van elektrische installaties. Van een groep plaatsen in de meterkast tot aan complexe installaties voor grote gebouwen of complexen. We zijn trots op onze gestructureerde en nette installaties. Niet alleen omdat het er netjes uitziet, maar ook omdat het nu én later altijd overzichtelijk en goed uit te breiden is. Al onze installaties voldoen aan de benodigde eisen. Naast het aanleggen van installaties doen we ook de volgende keuringen:

  • NEN 1010/NEN 3140
  • SCOPE 8
  • SCOPE 10

Volledig project management

Wij bieden u een complete oplossing voor het efficiënt plannen, uitvoeren en beheren van projecten. Onze methodes en tools helpen om doelen te bepalen, de benodigde middelen te realiseren en een tijdschema op te stellen. Ons doel is om projecten op tijd, binnen budget en volgens specificaties af te ronden.

Een tevreden klant is de beste reclame voor ons bedrijf

Wat zeggen onze klanten?

RvL Totaalbouw
5.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen
powered by Google
Vivianne HaestVivianne Haest
18:05 19 Jul 23
Raymon is een betrokken en fijn persoon, hij denkt met zijn team 100% met je mee en kijkt vooruit.
js_loader
chevron-downcross-circle