Waterschade melden

Hulp bij calamiteitenDirect hulp inschakelen? Bel, app of mail nu!

Wat als u ineens een waterlekkage ontdekt? Het is belangrijk om snel in actie te komen bij waterschade. Zet eerst de hoofdkraan uit en haal elektrische apparaten weg bij het water. Leg absorberende materialen, zoals handdoeken of een vloermat, op de plaats waar water ligt. Bel vervolgens met RvL Totaalbouw voor verdere hulp. Zorg dat u de verzekeraar op de hoogte brengt en bewaar bewijsstukken, zoals foto’s en aantekeningen. Het is ook altijd handig om het tijdstip te noteren. Voorkom verdere schade en handel snel bij waterschade!

Wat doen we voor u bij waterschade?

Eerste hulp bij waterschade

RvL Totaalbouw staat u bij met eerste hulp bij waterschade. Neem contact op en wij zorgen ervoor dat we zo snel mogelijk ter plaatse zijn om u te helpen. Zo kunnen wij u ondersteunen bij het veiligstellen van uw spullen en zo nodig het lek zo snel mogelijk dichten of repareren. We schakelen indien gewenst ook meteen een expert in van Schade Experts om u te ondersteunen in uw contact met de verzekeraar en verdere afhandeling van de schade.

Lekdetectie

Soms is er sprake van onzichtbare schade, bijvoorbeeld door een lek in een leiding achter de muur. Er kan dan sprake zijn van een vochtplek op de muur, maar het is erg lastig om precies te bepalen waar het lek zich bevindt. RvL Totaalbouw beschikt over speciale apparatuur waarmee de plek van het lek kan worden bepaald. Lekdetectie kan op verschillende manieren. Neem contact met ons op als u een lek vermoedt. Wij helpen u graag verder.

Bereddering en opruimen

Na de eerste inventarisatie en het oplossen van het lek is het noodzakelijk dat uw eigendommen veilig worden gesteld om verdere schade te voorkomen. Deze bereddering werkzaamheden zorgen ervoor dat de schade zoveel mogelijk wordt beperkt. Denk aan werkzaamheden als het afdekken van daken, het dichten van openingen in uw gevel, het plaatsen van ontvochtigingsapparatuur en het verwijderen van water.
RVL Totaalbouw -Waterschade melden

Redenen genoeg om voor betrouwbaarheid te kiezen

Waarom RvL Totaalbouw

15 jaar ervaring

RvL Totaalbouw is met 15 jaar ervaring een kundige en gevestigde partij om uw bouwproject mee op te pakken. Ons vakkundige team staat altijd voor u klaar. We denken met u mee en waar nodig kijken we naar geschikte alternatieven of oplossingen. We hebben ruime ervaring in badkamer- en keukenrenovaties, nieuwbouw, verbouwingen en aanbouwen.

Expert in elektrische installaties

Vanuit onze oorsprong als elektro installateurs zijn we gespecialiseerd in het aanleggen van elektrische installaties. Van een groep plaatsen in de meterkast tot aan complexe installaties voor grote gebouwen of complexen. We zijn trots op onze gestructureerde en nette installaties. Niet alleen omdat het er netjes uitziet, maar ook omdat het nu én later altijd overzichtelijk en goed uit te breiden is. Al onze installaties voldoen aan de benodigde eisen. Naast het aanleggen van installaties doen we ook de volgende keuringen:

  • NEN 1010/NEN 3140
  • SCOPE 8
  • SCOPE 10

Volledig project management

Wij bieden u een complete oplossing voor het efficiënt plannen, uitvoeren en beheren van projecten. Onze methodes en tools helpen om doelen te bepalen, de benodigde middelen te realiseren en een tijdschema op te stellen. Ons doel is om projecten op tijd, binnen budget en volgens specificaties af te ronden.

Een tevreden klant is de beste reclame voor ons bedrijf

Wat zeggen onze klanten?

RvL Totaalbouw
5.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen
powered by Google
Vivianne HaestVivianne Haest
18:05 19 Jul 23
Raymon is een betrokken en fijn persoon, hij denkt met zijn team 100% met je mee en kijkt vooruit.
js_loader
chevron-downcross-circle