Waterschade melden

KeukenrenovatieOf een Nieuwe keuken plaatsen?

RvL Totaalbouw biedt u de complete oplossing voor uw keukenrenovatie. Van het ontwerp tot aan de uitvoering van de werkzaamheden, wij staan u graag bij. Onze ervaren en gekwalificeerde teamleden staan garant voor een vakkundige renovatie van uw keuken. Of u nu kiest voor het vervangen van enkele apparaten of voor een compleet nieuwe keuken, wij luisteren naar uw wensen en adviseren u graag over de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat de renovatie efficiënt en binnen het gestelde budget wordt uitgevoerd, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe keuken. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Als uw keuken eigenlijk nog goed is

Keukenrenovatie

Is de basis van uw keuken nog prima in orde maar bent u toe aan vernieuwing? Dan kunt u ervoor kiezen om uw keuken te renoveren. Dit zorgt er direct voor dat de keuken een nieuwe look krijgt. U kunt overwegen om de apparatuur te updaten naar modernere, energiezuinigere varianten. Op deze manier hoeft er niet gesloopt te worden en blijven alle aansluitingen op hun plaats. Dit scheelt veel tijd en geld. Een keukenrenovatie is een goede manier om met een beperkt budget toch een geheel ‘nieuwe’ keuken te creëren.

Offerte aanvragen

U wilt natuurlijk van tevoren weten waar u aan toe bent wat betreft de kosten. Als u vrijblijvend contact met ons opneemt via het formulier dan komen wij bij u terug met een passende offerte*.

*We nemen eerst contact met u op om uw wensen en de details van de opdracht met u door te nemen

Keukenmontage voor winkelketens en voor particulieren

Nieuwe keuken plaatsen

RvL Totaalbouw plaatst en renoveert complete keukens voor zowel particulieren als winkelketens. Doordat we zoveel keukens plaatsen zijn onze medewerkers met recht specialisten te noemen in het plaatsen van keukens. Ons professionele team zorgt ervoor dat de installatie snel en vlekkeloos verloopt, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe keuken.

Leidingadvies en elektraplan

Als u van plan bent om uw nieuwe keuken te laten installeren, dan is het een goed idee om een leidingadvies en elektraplan te laten maken door een professioneel bedrijf. Zo weet u zeker dat alles goed geregeld is en dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Het laten maken van een leidingadvies en elektraplan is vooral belangrijk als u gaat verbouwen, zodat u zeker weet dat alles veilig en volgens de regels geïnstalleerd wordt.

Integratie van de nieuwste technieken

Nieuwe technieken en domotica zijn onmisbaar in een moderne keukeninstallatie. Denk bijvoorbeeld aan slimme apparaten die u via een app kunt bedienen, zoals een oven of koffiezetapparaat. Of het automatisch aan laten gaan van het licht als u de keuken binnenkomt en het uitschakelen van de kraan als u hem vergeet dicht te draaien. Als u een nieuwe keuken wilt, is het zeker de moeite waard om deze nieuwe technieken en domotica te overwegen. Ze kunnen een echte meerwaarde zijn voor uw dagelijks leven.

RvL Totaalbouw verzorgt de totale installatie

RvL Totaalbouw - Constructie
Constructie
RvL Totaalbouw - Installatie
Installatie
RvL Totaalbouw - Elektra
Elektra
RvL Totaalbouw - Afwerking
Afwerking
RvL Totaalbouw is de betrouwbare partij voor de totale installatie van uw nieuwe keuken. Ons team heeft jarenlange ervaring en ondersteunt u in het complete proces, van start tot finish. We verzorgen niet alleen de installatie van uw keuken, maar ook van alle bijkomende apparatuur. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de technische kant van de installatie en kunt u zich volledig concentreren op het uitzoeken van uw favoriete keukenontwerp en -apparatuur.

Daarnaast bieden we flexibiliteit en gemak voor onze klanten. We werken altijd op afspraak, zodat u zelf kunt bepalen wanneer het u het beste uitkomt om de installatie te laten plaatsvinden. Bovendien helpen we u graag bij het maken van de juiste keuzes en geven we advies op maat, zodat het project perfect aansluit op uw situatie. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u een nieuwe keuken laten ontwerpen? Dan kunt u terecht bij een van onze keuken partners. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van keukens. Is het ontwerp naar wens, dan wordt de nieuwe keuken door ons geplaatst.

Enkele voorbeelden

Keukenrenovaties voor en na

Bel meteen voor een 
offerte op maat!
Of plan vrijblijvend een afspraak in en ontdek alle mogelijkheden

Badkamer renoveren?

Nieuwe badkamer laten plaatsen

Een badkamer renovatie is een effectieve manier om uw woning op te frissen en te moderniseren. Door het vervangen van oude vloertegels, het installeren van een nieuwe douche of het toevoegen van nieuwe kranen kunt u uw badkamer transformeren tot een luxe ruimte. Bovendien draagt een badkamer renovatie ook bij aan het verlagen van uw energieverbruik, bijvoorbeeld met waterbesparende kranen. Als u overweegt om uw badkamer te renoveren, dan zorgen wij er als professional voor dat het werk op tijd wordt gerealiseerd, zodat eventuele andere werkzaamheden niet hoeven te worden uitgesteld. U mag rekenen op onze kundigheid.
RvL Totaalbouw - Constructie
Constructie
RvL Totaalbouw - Installatie
Installatie
RvL Totaalbouw - Elektra
Elektra
RvL Totaalbouw - Afwerking
Afwerking
RVL Totaalbouw - Badkamerrenovatie
RVL Totaalbouw - Badkamer renovatie

Redenen genoeg om voor betrouwbaarheid te kiezen

Waarom RvL Totaalbouw

15 jaar ervaring

RvL Totaalbouw is met 15 jaar ervaring een kundige en gevestigde partij om uw bouwproject mee op te pakken. Ons vakkundige team staat altijd voor u klaar. We denken met u mee en waar nodig kijken we naar geschikte alternatieven of oplossingen. We hebben ruime ervaring in badkamer- en keukenrenovaties, nieuwbouw, verbouwingen en aanbouwen.

Expert in elektrische installaties

Vanuit onze oorsprong als elektro installateurs zijn we gespecialiseerd in het aanleggen van elektrische installaties. Van een groep plaatsen in de meterkast tot aan complexe installaties voor grote gebouwen of complexen. We zijn trots op onze gestructureerde en nette installaties. Niet alleen omdat het er netjes uitziet, maar ook omdat het nu én later altijd overzichtelijk en goed uit te breiden is. Al onze installaties voldoen aan de benodigde eisen. Naast het aanleggen van installaties doen we ook de volgende keuringen:

  • NEN 1010/NEN 3140
  • SCOPE 8
  • SCOPE 10

Volledig project management

Wij bieden u een complete oplossing voor het efficiënt plannen, uitvoeren en beheren van projecten. Onze methodes en tools helpen om doelen te bepalen, de benodigde middelen te realiseren en een tijdschema op te stellen. Ons doel is om projecten op tijd, binnen budget en volgens specificaties af te ronden.

Een tevreden klant is de beste reclame voor ons bedrijf

Wat zeggen onze klanten?

RvL Totaalbouw
5.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen
powered by Google
Vivianne HaestVivianne Haest
18:05 19 Jul 23
Raymon is een betrokken en fijn persoon, hij denkt met zijn team 100% met je mee en kijkt vooruit.
js_loader
chevron-downcross-circle