Waterschade melden

Ook voor nieuwbouw Aanbouw, garage, overkappingen

RvL Totaalbouw renoveert niet alleen, we bouwen ook nieuwe constructies zoals een aanbouw, garage of overkapping. Met ons ervaren team en onze flexibele schil schakelen we altijd de juiste vakmensen voor u in. We coördineren het volledige project, van de oorspronkelijke ideeën tot aan de uiteindelijke oplevering. We houden contact met de architect, letten op de leveringen van de juiste materialen, zorgen dat er op tijd wordt gestart met de juiste klussen en ga zo maar door. We overzien het complete project voor u. Neem gerust contact op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Van idee tot eindresultaat

RvL Totaalbouw verzorgt het complete project

We bouwen niet alleen, maar we verzorgen ook het overzicht over het hele traject. Inclusief de communicatie met alle partijen. We bespreken de ideeën met u en indien nodig overleggen we met een architect. Nadat het idee is uitgewerkt maken we met u een planning en zorgen we voor de juiste mensen en materialen. Vanaf het begin van de klus tot aan de oplevering zijn wij uw vaste aanspreekpunt.

12 jaar ervaring en dat merkt u

Met 12 jaar ervaring is RvL Totaalbouw de beste keus om uw bouwproject mee op te pakken. Ons vakkundig team staat altijd voor u klaar. We denken met u mee en kijken waar nodig naar geschikte alternatieven of oplossingen. Met 12 jaar ervaring is RvL Totaalbouw een betrouwbare partner die weet waar op gelet moet worden bij het aanpakken van een nieuwbouw project. We maken een doordacht plan en een haalbare planning, zodat de kans op verrassingen of tegenslagen wordt geminimaliseerd.

Nieuwbouw

Woning aanbouw, garage, overkapping

RvL Totaalbouw is gespecialiseerd in de nieuwbouw van aan- of uitbouw, garages, overkappingen, veranda’s en tuinkamers. We kunnen delen van de bouw verzorgen, zoals elektra, stucwerk en afbouw, maar we kunnen ook het hele project voor u uitvoeren. We hebben 12 jaar ervaring in badkamer- en keukenrenovaties, nieuwbouw, verbouwingen en aanbouwen.

Plannen, ontwerpen en uitvoeren

Samen met de opdrachtgever gaan we aan het werk. We starten met een doordacht plan. Hierin verwerken we uw eisen en wensen, gecombineerd met de wettelijke en bouwkundige eisen. Met het plan maken we indien nodig samen met de architect een ontwerp. Voor de uitvoering maken we een haalbare planning en stellen we een team samen. We zorgen ervoor dat de bouw zo efficiënt mogelijk verloopt zodat de overlast zo klein mogelijk blijft. We houden u regelmatig op de hoogte van de voortgang. Indien nodig overleggen over geschikte alternatieven of oplossingen. U heeft bijna geen omkijken naar het project, waardoor u hier zo weinig mogelijk stress van ervaart.

We leveren altijd maatwerk

Iedere klus begint met het luisteren naar de klant. We inventariseren de wensen en eisen en gaan op basis hiervan aan de slag. We maken een gedegen plan van aanpak. Al onze opdrachten worden volgens de eisen van u als klant uitgevoerd. Iedere opdracht verdient de juiste aandacht en vakkundig maatwerk. Maten, materiaal en stijl zijn allemaal zaken die iedere klus uniek maken. Zoveel mensen, zoveel ideeën. En dat maakt ons werk alleen maar leuker.

RvL Totaalbouw is gespecialiseerd in complexe elektrische installaties

RvL Totaalbouw - Constructie
Constructie
RvL Totaalbouw - Installatie
Installatie
RvL Totaalbouw - Elektra
Elektra
RvL Totaalbouw - Afwerking
Afwerking
RvL Totaalbouw is gespecialiseerd in complexe elektrische installaties. We richten ons op zowel zakelijke als particuliere klanten en bieden een breed scala aan diensten op het gebied van elektrische installaties.

De medewerkers van RvL Totaalbouw beschikken over de nodige kennis en ervaring om zelfs de meest complexe projecten succesvol te voltooien. We zijn trots op onze nauwkeurige en zorgvuldige aanpak, waarbij veiligheid en kwaliteit altijd voorop staan. Daarnaast bieden we ook onderhouds- en reparatieservices aan, zodat klanten er zeker van kunnen zijn dat hun installaties altijd in topconditie zijn.

RvL Totaalbouw heeft een uitgebreid portfolio van projecten voltooid, variërend van kleine particuliere installaties tot grote zakelijke projecten. Hierdoor hebben we een rijke ervaring opgebouwd en kunnen we klanten voorzien van deskundig advies en innovatieve oplossingen voor hun specifieke behoeften.

Garage bouwen

Een nieuwe garage bouwen is een project waarbij u rekening moet houden met verschillende factoren, zoals de locatie, grootte, materialen en het budget.

Het vinden van de juiste locatie voor de garage is belangrijk. Vaak is de locatie voor de hand liggend of heeft u geen keuze, maar wanneer u wel keuze hebt moet u afwegen of de locatie makkelijk bereikbaar is, of het de juiste afmetingen heeft en of het past bij de stijl van uw huis. Bovendien moet u ook rekening houden met eventuele wet- en regelgeving en vergunningsvereisten.

Zodra de locatie is bepaald, moet u beslissen over de grootte en de lay-out van de garage. Het is belangrijk om voldoende ruimte te hebben voor uw voertuigen en eventuele opslag behoeften. Bovendien moet u ook overwegen of er voldoende licht en ventilatie is. De materialen die u gebruikt zijn van groot belang, omdat deze geschikt moeten zijn voor het klimaat waarin u woont. Tot slot zijn ook het budget en de kosten van de materialen relevant.

Kies voor het project altijd een ervaren en betrouwbare aannemer. RvL Totaalbouw helpt u bij het maken van de juiste keuzes en zorgt voor een efficiënte en veilige aanpak. Het resultaat is een prachtige en functionele garage die bijdraagt aan de waarde van uw woning.

Een garage is een meerwaarde voor uw woning
Meer comfort en meer m2 zorgen voor extra waarde

Aanbouw bouwen

Een nieuwe aanbouw is een grote klus die veel inspanning en voorbereiding vereist. Het is belangrijk om duidelijke doelen en verwachtingen te hebben voordat u begint met bouwen. Het begint met een idee en een ontwerp dat aansluit bij de architectuur van het huis en de omgeving. Hierbij is het ook belangrijk om rekening te houden met uw huidige en toekomstige behoeften. Dit betekent dat er moet worden gekeken naar aspecten als verlichting, verwarming, ventilatie en toegang.

Het kiezen van de juiste materialen is ook cruciaal bij het bouwen van een nieuwe aanbouw. Kies materialen die duurzaam, energie-efficiënt en geschikt zijn voor het weer in de regio. Zorg ook voor voldoende isolatie, zodat de aanbouw comfortabel en energiezuinig is.

RvL Totaalbouw zorgt ervoor dat met elk van deze factoren rekening wordt gehouden en dat het complete project verloopt volgens de lokale wetgeving, veiligheidseisen en milieueisen. Tijdens de bouw vindt er regelmatig overleg plaats om ervoor te zorgen dat u op de hoogte bent van alle ontwikkelingen.

Het bouwen van een nieuwe aanbouw aan uw huis kan een uitdagend project zijn, maar met de juiste voorbereiding, planning en uitvoering kan het resulteren in een mooie en praktische ruimte.

Meer leefruimte zonder te verhuizen?
Een aanbouw zorgt ervoor dat u weer jaren vooruit kunt in uw huidige woning

Veranda bouwen

Een nieuwe veranda bouwen vereist een goede planning en de juiste aandacht. Wij vinden het belangrijk om te begrijpen wat uw eisen en wensen zijn, zodat we kunnen bekijken hoe deze vertaald kunnen worden naar een praktische en esthetische oplossing.

Bij het ontwerpen van een veranda is het noodzakelijk om rekening te houden met verschillende factoren, zoals de grootte van de ruimte, de beschikbare ruimte en de architectuur van het huis. Een veranda moet niet alleen functioneel zijn, maar ook een aanvulling zijn op de looks van uw woning. Bouwmaterialen zijn een belangrijk aspect voor het bouwen van een veranda. Houten veranda's zijn de meest populaire keuze, maar er zijn ook andere opties zoals composiet, metaal en PVC. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen, dus het is belangrijk om dit goed af te wegen zodat u de beste keuze kunt maken.

Bel meteen voor een 
offerte op maat!
Of plan vrijblijvend een afspraak in en ontdek alle mogelijkheden

Badkamer renoveren?

Nieuwe badkamer laten plaatsen

Een badkamer renovatie is een effectieve manier om uw woning op te frissen en te moderniseren. Door het vervangen van oude vloertegels, het installeren van een nieuwe douche of het toevoegen van nieuwe kranen kunt u uw badkamer transformeren tot een luxe ruimte. Bovendien draagt een badkamer renovatie ook bij aan het verlagen van uw energieverbruik, bijvoorbeeld met waterbesparende kranen. Als u overweegt om uw badkamer te renoveren, dan zorgen wij er als professional voor dat het werk op tijd wordt gerealiseerd, zodat eventuele andere werkzaamheden niet hoeven te worden uitgesteld. U mag rekenen op onze kundigheid.
RvL Totaalbouw - Constructie
Constructie
RvL Totaalbouw - Installatie
Installatie
RvL Totaalbouw - Elektra
Elektra
RvL Totaalbouw - Afwerking
Afwerking
RVL Totaalbouw - Badkamerrenovatie
RVL Totaalbouw - Badkamer renovatie

Keuken renovatie

Nieuwe keuken laten plaatsen

Geen geld voor een nieuwe keuken maar wel toe aan een nieuwe, frisse look? Een keuken renovatie zorgt voor een grote verbetering en waardevermeerdering, niet alleen voor uw woning maar ook voor uw eigen woongenot. Door het aanpassen van de lay-out, het vervangen van oude apparatuur en het toevoegen van nieuwe kasten en werkbladen kunt u uw keuken transformeren tot een moderne en extra functionele ruimte. Daarnaast zorgen de juiste toepassingen ook voor een duurzamer huis, bijvoorbeeld wanneer u kiest voor koken op inductie. Toe aan een keuken renovatie? Wij vertellen u graag welke oplossing op maat we u kunnen bieden.
RvL Totaalbouw - Constructie
Constructie
RvL Totaalbouw - Installatie
Installatie
RvL Totaalbouw - Elektra
Elektra
RvL Totaalbouw - Afwerking
Afwerking
RVL Totaalbouw - Keuken renovatie
RVL Totaalbouw - Keuken renovatie

Redenen genoeg om voor betrouwbaarheid te kiezen

Waarom RvL Totaalbouw

15 jaar ervaring

RvL Totaalbouw is met 15 jaar ervaring een kundige en gevestigde partij om uw bouwproject mee op te pakken. Ons vakkundige team staat altijd voor u klaar. We denken met u mee en waar nodig kijken we naar geschikte alternatieven of oplossingen. We hebben ruime ervaring in badkamer- en keukenrenovaties, nieuwbouw, verbouwingen en aanbouwen.

Expert in elektrische installaties

Vanuit onze oorsprong als elektro installateurs zijn we gespecialiseerd in het aanleggen van elektrische installaties. Van een groep plaatsen in de meterkast tot aan complexe installaties voor grote gebouwen of complexen. We zijn trots op onze gestructureerde en nette installaties. Niet alleen omdat het er netjes uitziet, maar ook omdat het nu én later altijd overzichtelijk en goed uit te breiden is. Al onze installaties voldoen aan de benodigde eisen. Naast het aanleggen van installaties doen we ook de volgende keuringen:

  • NEN 1010/NEN 3140
  • SCOPE 8
  • SCOPE 10

Volledig project management

Wij bieden u een complete oplossing voor het efficiënt plannen, uitvoeren en beheren van projecten. Onze methodes en tools helpen om doelen te bepalen, de benodigde middelen te realiseren en een tijdschema op te stellen. Ons doel is om projecten op tijd, binnen budget en volgens specificaties af te ronden.

Een tevreden klant is de beste reclame voor ons bedrijf

Wat zeggen onze klanten?

RvL Totaalbouw
5.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen
powered by Google
Vivianne HaestVivianne Haest
18:05 19 Jul 23
Raymon is een betrokken en fijn persoon, hij denkt met zijn team 100% met je mee en kijkt vooruit.
js_loader
chevron-downcross-circle