Waterschade melden

Woning moderniseren
Uw woning weer up-to-date

Is uw verouderde woning toe aan modernisering? Of wilt u uw woning updaten met de laatste trends en technologieën? Uw woning moderniseren is de oplossing. Door uw huis te moderniseren, maakt u het waardevoller en energiezuiniger. Of u nu kleine aanpassingen wil doen of een complete renovatie wil laten realiseren, RvL Totaalbouw neemt u deze klus uit handen. Wij zijn gespecialiseerd in complexe en complete renovaties. Neem contact met ons op voor een passend advies en een oplossing op maat.

Waar moet u op letten wanneer u uw huis wilt verbouwen?

Woning moderniseren of Huisrenovatie

Een huis verbouwen is een gigantische klus. Er komt veel bij kijken, zoals het ontwerpen van de nieuwe plannen, het aanvragen van eventuele vergunningen, het inschakelen van de juiste professionals en het op elkaar afstemmen van alle werkzaamheden. Daarom is het belangrijk om een bedrijf in te schakelen dat overzicht houdt over het complete project. Wij zijn uw betrouwbare partner die deze klus voor u uit handen neemt.

Alles wordt groener. Uw huis ook?

Moderniseren en verduurzamen

Als u uw huis wilt verbouwen, is het slim om ook te denken aan verduurzaming. Hier kunt u tegenwoordig niet meer omheen. Veel moderne woningen koken op inductie, hebben zonnepanelen, goede isolatie en een warmtepomp. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Maak een goed doordacht plan voordat u aan de slag gaat, zodat u de beste keuzes maakt voor uw woning en situatie.

De 10 meest gemaakte fouten bij een verbouwing

 1. De kosten niet voldoende monitoren;
 2. Geen concreet plan hebben;
 3. Alles zelf willen doen zonder kennis of kunde;
 4. Niet voldoen aan de wet- en regelgeving;
 5. Geen of weinig opbergruimte hebben;
 6. Geen back-up plan hebben;
 7. De verkeerde of te weinig verzekeringen afsluiten;
 8. Van de planning afwijken;
 9. Niet vragen om hulp als dat nodig is;
 10. Niet houden aan de veiligheidsvoorschriften.
Het is belangrijk om deze fouten te voorkomen om ervoor te zorgen dat uw verbouwing soepel verloopt en de gewenste resultaten oplevert. Zorg ervoor dat u een realistisch budget en een duidelijk plan heeft.

Waarom goedkoop ook bij een verbouwing meestal duurkoop is

Een bouwexpert verdient zich altijd terug

Als u overweegt om zelf aan de slag te gaan met een bouwproject, is het misschien verleidelijk om alles zelf te doen om geld te besparen. Maar het inhuren van een aannemer kan op de lange termijn veel voordelen opleveren. Een aannemer heeft niet alleen de kennis en ervaring om het werk efficiënt en professioneel aan te vliegen, maar kan ook problemen voorkomen voordat ze zich voordoen. Bovendien nemen ze de stress van het project van u over, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken. Kortom, met het inschakelen van een professional bespaart u tijd, geld en veel zorgen.
RVL Totaalbouw -renovatie dak en woning moderniseren

Hoe kunt u uw verbouwing het beste financieren?

Verbouwingshypotheek of bouwdepot

Een verbouwingshypotheek is een hypotheek die specifiek bedoeld is voor de financiering van verbouwingen. De rente is vaak lager dan bij een gewone hypotheek en u moet het geleende geld gebruiken voor de verbouwing. Een bouwdepot is een andere manier om geld te lenen voor een verbouwing. U betaalt geen rente, maar wel een kleine vergoeding voor het gebruik van het geld. Het geld wordt op een aparte rekening gezet en u kunt het alleen gebruiken voor de verbouwing. Welke optie het beste bij u past, hangt af van uw persoonlijke situatie. Laat u hier altijd in adviseren door een expert.

Bel meteen voor een 
offerte op maat!
Of plan vrijblijvend een afspraak in en ontdek alle mogelijkheden

Badkamer renoveren?

Nieuwe badkamer laten plaatsen

Een badkamer renovatie is een effectieve manier om uw woning op te frissen en te moderniseren. Door het vervangen van oude vloertegels, het installeren van een nieuwe douche of het toevoegen van nieuwe kranen kunt u uw badkamer transformeren tot een luxe ruimte. Bovendien draagt een badkamer renovatie ook bij aan het verlagen van uw energieverbruik, bijvoorbeeld met waterbesparende kranen. Als u overweegt om uw badkamer te renoveren, dan zorgen wij er als professional voor dat het werk op tijd wordt gerealiseerd, zodat eventuele andere werkzaamheden niet hoeven te worden uitgesteld. U mag rekenen op onze kundigheid.
RvL Totaalbouw - Constructie
Constructie
RvL Totaalbouw - Installatie
Installatie
RvL Totaalbouw - Elektra
Elektra
RvL Totaalbouw - Afwerking
Afwerking
RVL Totaalbouw - Badkamerrenovatie
RVL Totaalbouw - Badkamer renovatie

Keuken renovatie

Nieuwe keuken laten plaatsen

Geen geld voor een nieuwe keuken maar wel toe aan een nieuwe, frisse look? Een keuken renovatie zorgt voor een grote verbetering en waardevermeerdering, niet alleen voor uw woning maar ook voor uw eigen woongenot. Door het aanpassen van de lay-out, het vervangen van oude apparatuur en het toevoegen van nieuwe kasten en werkbladen kunt u uw keuken transformeren tot een moderne en extra functionele ruimte. Daarnaast zorgen de juiste toepassingen ook voor een duurzamer huis, bijvoorbeeld wanneer u kiest voor koken op inductie. Toe aan een keuken renovatie? Wij vertellen u graag welke oplossing op maat we u kunnen bieden.
RvL Totaalbouw - Constructie
Constructie
RvL Totaalbouw - Installatie
Installatie
RvL Totaalbouw - Elektra
Elektra
RvL Totaalbouw - Afwerking
Afwerking
RVL Totaalbouw - Keuken renovatie
RVL Totaalbouw - Keuken renovatie

Redenen genoeg om voor betrouwbaarheid te kiezen

Waarom RvL Totaalbouw

15 jaar ervaring

RvL Totaalbouw is met 15 jaar ervaring een kundige en gevestigde partij om uw bouwproject mee op te pakken. Ons vakkundige team staat altijd voor u klaar. We denken met u mee en waar nodig kijken we naar geschikte alternatieven of oplossingen. We hebben ruime ervaring in badkamer- en keukenrenovaties, nieuwbouw, verbouwingen en aanbouwen.

Expert in elektrische installaties

Vanuit onze oorsprong als elektro installateurs zijn we gespecialiseerd in het aanleggen van elektrische installaties. Van een groep plaatsen in de meterkast tot aan complexe installaties voor grote gebouwen of complexen. We zijn trots op onze gestructureerde en nette installaties. Niet alleen omdat het er netjes uitziet, maar ook omdat het nu én later altijd overzichtelijk en goed uit te breiden is. Al onze installaties voldoen aan de benodigde eisen. Naast het aanleggen van installaties doen we ook de volgende keuringen:

 • NEN 1010/NEN 3140
 • SCOPE 8
 • SCOPE 10

Volledig project management

Wij bieden u een complete oplossing voor het efficiënt plannen, uitvoeren en beheren van projecten. Onze methodes en tools helpen om doelen te bepalen, de benodigde middelen te realiseren en een tijdschema op te stellen. Ons doel is om projecten op tijd, binnen budget en volgens specificaties af te ronden.

Een tevreden klant is de beste reclame voor ons bedrijf

Wat zeggen onze klanten?

RvL Totaalbouw
5.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen
powered by Google
Vivianne HaestVivianne Haest
18:05 19 Jul 23
Raymon is een betrokken en fijn persoon, hij denkt met zijn team 100% met je mee en kijkt vooruit.
js_loader
chevron-downcross-circle